Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Tratament vergeturi
  6. /
  7. Fluid pentru reducerea vergeturilor,...

Fluid pentru reducerea vergeturilor, 75 ml, Sanosan

Beneficii Sanosan Fluid pentru reducerea vergeturilor:fluid foarte eficient pentru tratarea cu succes a vergeturilor;formula cu SYNMAT a demonstrat reducerea adancimii vergeturilor cu 72% dupa 2 luni de folosinta;contribuie substantial la scaderea rosetei si la recapatarea aspectului normal al pielii;fara ulei de parafina, coloranti, siliconi si parabeni;90 % ingrediente de origine naturala;formularea cu colagen si elastina mentine tesutul ferm si suplu;testat clinic – compatibilitate cu pielea dovedita.Ingrediente:AQUA (WATER), GLYCERIN, PPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYSORBATE 20, HYDROLYZED ELASTIN, SODIUM PHYTATE, PHASEOLUS LUNATUS (GREEN BEAN) SEED EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PARFUM (FRAGRANCE), CETEARYL ALCOHOL, CARBOMER, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CETYL HYDROXYETHYLCELLULOSE, RUTIN, SOLUBLE COLLAGEN, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE.Mod de utilizare:Se aplica pe zona afectata se maseaza folosind miscari circulare, in fiecare dimineata si seara Faceti acest lucru in consecinta timp de doua luni.

Acest produs Fluid pentru reducerea vergeturilor, 75 ml, Sanosan din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LACALUT PASTA DE DINTI SENSITIVE 75ML + 33% CADOU
BEROCCA PERFORMANCE 15 COMPRIMATE EFERVESCENTE
Sampon Bio Nutritiv pentru par deteriorat cu Argan si Amla, 280ml, Organic Shop
Gem de caise, 320g, La Finestra Sul Cielo
EstroPlus, 30 comprimate filmate, Hyllan Pharma
LONGEVITA CU ZMEURA 175G
Perie din par natural de capra 520, 1 bucata, Grunspecht
Rola cu micro-ace pentru stimularea cresterii parului, 1 bucata, Hairburst
Lotiune tonica 2in1, 200 ml, Apivita
chevron-right-circle