Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Batoane proteice
  6. /
  7. Batoane proteice Ciocolata si...

Batoane proteice Ciocolata si Caramel, 10 bucati*60g, Optimum Nutrition

Beneficii Baton proteic Ciocolata si Caramel, Optimum Nutrition:delicios, cu invelis de ciocolata cu lapte;20 g de proteine de inalta calitate;sunt o sursa excelenta de proteine, nutrienti si energie, care te ajuta sa iti hranesti muschii si sa iti sustii performanta fizica in miscare;contin proteine de calitate superioara, cum ar fi proteina din zer si proteina din carne, care sunt esentiale pentru constructia si repararea tesuturilor musculare;nu contine ulei de palmier;potrivit pentru vegetarieni.Ingrediente:Amestec de proteine din LAPTE (Izolat de proteine din LAPTE, Izolat de proteine din ZER, CASEINAT de calciu, izolat de proteine din ZER hidrolizat, Emulgator: lecitină [SOIA]), înveliș proteic de ciocolată cu LAPTE (18%) (concentrat de proteine din ZER [LAPTE], unt de cacao, LAPTE praf integral, îndulcitor: maltitol; masă de cacao, aromă naturală de vanilie), humectant (glicerol), strat de aromă de caramel (10%) (umectant: glicerol; maltodextrină, oligofructoză, agent de încărcare: maltitol; ulei de cocos, LAPTE praf degresat, agenți de îngroșare: amidon modificat, gumă xantan; culoare: caramel simplu; emulgator: lecitine; arome naturale, sare), indulcitori (Sorbitol, Eritritol, Sucraloză), Oligofructoză, crispy de SOIA de cacao (5%) (Izolat de proteine ​​de SOIA, Pudră de cacao, Amidon), crispy de SOIA (5%) (Izolat de Proteine de SOIA, Amidon, Sare), Agent de volum (polidextroză) , izomaltooligozaharidă, ulei de floarea soarelui, arome, antioxidant (extract bogat in tocoferol). PENTRU ALERGENI VEZI INGREDIENTELE CU MAJUSCULĂ ȘI INGROSATE. Poate conține: Gluten, Ouă, Nuci și Arahide.Informatii nutritionale 100 g: 1366kJ/327kcal, grasimi 9.2g din care grasimi saturate 5.2g, carbohidrati: 31g din care zaharuri 3.3g si polioli 21g, fibre 8.5g, proteine 34g, sare 0.45g(valori pentru 60g) 820kJ/196kcal, grasimi 5.5g din care grasimi saturate 3.1g, carbohidrati: 18g din care zaharuri 2g si polioli 13 g, fibre 5.1g, proteine 21g, sare 0.27gStocare produs : in loc racoros, uscat si fara lumina solara directa.Data de expirare: a se consuma de preferinta inainte de sfarsitul lunii calendaristice mentionata pe ambalaj.  Consumul excesiv poate da un efect laxativ.Mod de consum:Consuma un baton bogat in proteine oricand in timpul zilei, fie ca esti la sala, in masina sau la birou.Precautii / Atentionari:Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!A nu se depasi doza zilnica recomandata!Consumul excesiv poate avea efecte laxative! Sursa de glucoza.Produsul contine substante cu potential alergen: zer, lapte, soia, arahide/migdale. Poate contine gluten, ou sau fructe cu coaja lemonoasa.A nu se lasa la indemana copiilor!A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Acest produs Batoane proteice Ciocolata si Caramel, 10 bucati*60g, Optimum Nutrition din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

129.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion de sprancene Brow-Me! Soft Brown, 0.1g, Cupio
Spuma de curatare cu extract de plante si acid salicilic, 150ml, Abib
Sare de baie cu trandafir si ulei de migdale Splendoarea Apusului, 500g, Medara
NUTRICOLOR NB00640 VOPSEA PAR 6.40 COOPER CURRY 140ML
Ser anti-rid pentru zona ochilor Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal, 30ml, Beauty of Joseon
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1444 07A
Gel de curatare exfoliant, 250ml, Monsieur Barbier
Primer + Mascara Double Lash Active, 1 bucata, Lovren
Ceai Eco infuzie merisor si scortisoara Winter Wonder Berry, 40g, Cupper
chevron-right-circle