Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel de curatare pentru fata Natural Care, 190ml, ZIAJA

Beneficii Ziaja Natural Care – Gel de curatare pentru fata:Curata bland sebumul si impuritatile;Pentru toate tipurile de piele, chiar si cea sensibila;Ingrediente principale: lanolina din rodie, fitosteroli, ulei de canola bioactiv, unt de shea;        Varsta: 12ani+;    Vegan.Ingrediente:Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glycerin, Undecylenamidopropyl Betaine, Sodium Olivamphoacetate, Laureth-2, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Lactic Acid.Mod de utilizare:Se aplica pe pielea umeda prin masaj circular, apoi clateste cu apa calda. A se evita zona ochilor.

Acest produs Gel de curatare pentru fata Natural Care, 190ml, ZIAJA din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema intens hidratanta Moisture Surge, 50ml, Clinique
Marnys Vitamina B6 Lichida, 30 ml
Vitreoclar+, 30 comprimate, SIFI
Afomill-Revigorant x 10ml(gri)
Ser efedrinat 10mg/ml picaturi nazale 1%, 10ml, Tis Farmaceutic
Verset Apa de parfum Andrea for her 15ml
GNC Quercetin 500 mg, 60 capsule
Ulei de argan marocan pur, 30ml, Biovene
Fard bio pentru pleoape paleta in 6 culori Pink Vibes, 15g, Charlotte Bio
chevron-right-circle