Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Machiaj fata
  6. /
  7. Spray pentru fixarea machiajului...

Spray pentru fixarea machiajului Oil-Control Matt Fixing Spray, 50ml, Catrice

Extractul din scoarta de copac african din spray minimizeaza porii si matifiaza tenul. Special conceput pentru tenul gras, spray-ul reduce productia de sebum in exces. De asemenea, fixeaza machiajul timp de pana la 16 ore fara a usca pielea. Poti doar sa-l folosesti ca baza de machiaj inainte de fondul de ten sau sa pulverizezi peste machiaj pentru a-i oferi o fixare mai indelungata dupa rutina de infrumusetare, iar aspectul perfect mat este gata! De asemenea, spray-ul este ideal pentru retusuri scurte sau pentru un plus de prospetime in timpul deplasarilor.

Acest produs Spray pentru fixarea machiajului Oil-Control Matt Fixing Spray, 50ml, Catrice din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Revox Help Serum anti pete, 30ml
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7116/G 63M
Toner pentru fata cu Centella, 30 ml, Skin1004
Secom Vitex, adjuvant fertilitate,100 capsule
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2039 807
Ceai de fructe de padure, 75g, Vedda
Sampon cu Aloe si Salvie Bebe Drag, 500 ml, VivaNatura
Gerovital Sun Spuma protectie solara copii SPF30, 100ml
IDEAL SOFT COLLAGEN GEL-CREMA 20+ 50ML
chevron-right-circle