Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fiole cu concentrat activ Beauty Flash, 24 fiole, Dr. Grandel

Fiola cu concentrat activ Beauty Flash este solutia perfecta pentru a obtine o piele impecabila si radianta. Acest produs rafineaza vizibil porii, reducand dimensiunea lor pentru un aspect mai fin si uniform. De asemenea, reduce roseata, oferind un ten calm si echilibrat. Fiola estompeaza pigmentarea, contribuind la un ten uniform si luminos, in timp ce confera o textura neteda, lasand pielea catifelata si cu un aspect impecabil.

Acest produs Fiole cu concentrat activ Beauty Flash, 24 fiole, Dr. Grandel din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Emporio Armani EA3230 5001
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MB09-12 C34
Spray pentru oprirea sangerarii, 60ml, Akutol
Balsam reparator Serial Blonde Bed Head, 600 ml, Tigi
TOPFER LAPTE PRAF BIO 1 0-6LUNI 600G
Pediakid Calcium C+ D3 pentru copii 14 plicuri
Masca tip servetel cu cafea, 25ml, Pax Moly
Spuma de curatare Birch Juice Moisturizing, 150ml, Round Lab
SENI SUPER TRIO EXTRA LARGE SCUTECE INCONTINENTA 10BUC
chevron-right-circle