Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. Nutrinerv, 90 capsule moi,...

Nutrinerv, 90 capsule moi, ajutor pentru ochi

Epigallocatechingallate se acumuleaza la nivelul tesutului ocular si contribuie la mentinerea sanatatii oculare si la o mai buna acuitate vizuala.  Complexul vitaminic B contribuie la functionarea normala a sistemului nerevos si muscular, a inimii si a vaselor de sange, dar si la mentinerea sanatatii pielii, mucoaselor, parului, unghiilor.Vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Extractul de Ginkgo Biloba amelioreaza microcirculatia retiniana, fiind util in cazul scaderii acuitatii vizuale cauzate de alterari ale circulatiei sanguine la nivelul retinei.   Mentine sanatatea ochilor cu Nutrinerv, 90 capsule moiCapacitatea ochilor de a distinge si aprecia forma, dimensiunile si detaliile elementelor din jur poate scadea cu timpul. Acest lucru este cauzat de alterarea circulatiei sanguine de la nivelul retinei. Pentru contracararea acestor simptome, foloseste cu incredere Nutrinerv, 90 capsule moi. Suplimentul pe baza de Epigallocatechingallate, substanta ce se acumuleaza la nivelul tesutului nervos ocular, si vitaminele E, C, B1, B6, B12 contribuie substantial la mentinerea sanatatii ochilor.Cum folosesti Nutrinerv capsuleNutrinerv, 90 capsule moi contine extract de Ginkgo Biloba, care amelioreaza microcirculatia retiniana. Conform Nutrinerv prospect, produsul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular, a inimii si a vaselor de sange, dar ajuta si la mentinerea sanatatii pielii, mucoaselor si parului, gratie complexului de vitamine B. Nutrinerv, 90 capsule moi se poate lua de doua ori pe zi, intre mese sau la recomandarea medicului.  uMod de administrare Nutrinerv: 1-2 capsule pe zi, intre mese, in cure de 1-3 luni sau la recomandarea medicului. 

Acest produs Nutrinerv, 90 capsule moi, ajutor pentru ochi din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIOTRADE MELABEL CREMA DEPIGMENTANTA DE ZI SPF50 50ML
Stevia tablete premium, 300 bucati, Raab Vitalfood
DUREX PREZERVATIVE EXTRA SAFE 18 BUCATI
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 010/6 blond luminos violet, 60 ml, Wella Professionals
Rame ochelari de vedere unisex vupoint 6003 C3
Dispozitiv pentru curatarea limbii Double Action, 1 bucata, Trisa
A-DERMA CYTELIUM LOTIUNE 100 ML
AVENE TRIACNEAL EXPERT EMULSIE 30ML
Scrub exfoliant cu apa termala, 200ml, Uriage
chevron-right-circle