Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Antioxidante
  6. /
  7. Nyrvusal solutie orala, 50ml

Nyrvusal solutie orala, 50ml

Beneficii Nyrvusal solutie orala:Supliment alimentar cu îndulcitorNyrvusal este un supliment alimentar sub formă de soluție orală destinat exclusiv adulților. Acidul R alfa-lipoic (denumit și acid tioctic) este un micronutrient  care se găsește în mod normal în organism.Antioxidant puternic lipofil si hidrofil;Regenereaza alti antioxidanti;Chelator puternic de metale;Ingrediente Nyrvusal solutie orala:Agenți de încărcare: sirop de sorbitol, glicerină; apă purificată; acid R alfa-lipoic; corector de aciditate: hidroxid de sodiu; conservanți: acid citric monohidrat, sorbat de potasiu; potențiatori de aromă: lămâie, ulei esențial de mentă; agent de îngroșare: gumă xantan; îndulcitor: zaharină sodică dihidrată.Mod de utilizare Nyrvusal solutie orala:  Se recomandă utilizarea a 5 ml pe zi, de preferință în timpul mesei (5 ml soluție orală conțin 300 mg acid R alfa-lipoic).Informații nutriționale Conținut / 5 mlAcid R alfa-lipoic  300 mg*      *Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost stabilită.Atenţie:  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un stil de viaţă sănătos. Persoanele aflate sub tratament hipoglicemiant trebuie sa consulte specialistul înainte de utilizare. Contraindicat în perioada de sarcină și alăptare. A nu se utiliza de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A se păstra la frigider (4º - 8ºC) după prima deschidere. A se utiliza în maximum 30 zile de la data primei deschideri a flaconului. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).

Acest produs Nyrvusal solutie orala, 50ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par semi-permanenta Color Fresh Create Next Red, 60ml, Wella Professionals
Calciu Magneziu Zinc, 100 comprimate, Alevia
Crema de fata Wonder Releaf Centella Unscented, 50 ml, Purito
Sampon Total Repair 19 pentru par uscat si deteriorat, 250ml, Gliss
Lansinoh Pachet tampoane san, 120 bucati
Crema CC matifianta Stop Acnee, 30ml, Gerovital
Biscuiti integrali cu 7% fibre Matinale, 330g, Campiello
Fond de ten adaptabil nuantei tenului 03 SPF15 IR It's A Match, 30ml, Lirene
Gel pentru picioare obosite si grele, 200g, Kasuf
chevron-right-circle