Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijirea pielii
  6. /
  7. Lansinoh Spray organic pentru...

Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere, 100 ml

Beneficii Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere:Este fabricat dintr-un amestec unic de ingrediente pe baza de plante pentru a oferi o ameliorare a disconfortului dupa nastere;Ajuta la calmarea si ameliorarea disconfortului in timpul recuperarii post-nastere si este potrivit si pentru pielea sensibila;Un amestec unic de ingrediente pe baza de plante, inclusiv Aloe Vera, Musetel si Castravete pentru a linisti si calma pielea;Pulverizatorul de 360° permite o aplicare usoara fara maini din orice unghi.Mod de utilizare Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere:Aplicati peste zona perineala ori de cate ori simtiti disconfort. Utilizati imediat ce este necesar dupa nastere si ori de cate ori va simtiti necesar.Poate fi depozitat in frigider pentru un efect suplimentar de racire.Ingrediente Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere:Aqua (apa), Glucozid heptil, Extract de fructe cucumis Sativus (castravete)*, Pentylene glycol, glicerina, hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water*, Sorbat de potasiu, pulbere de suc de frunze de Aloe Barbadensis*, ulei din frunze de Melaleuca Alternifolia (arbore de ceai)*, Extract din seminte de Aesculus Hippocastanum (Castan cal)*, Extract de samburi Avena Sativa (ovăz)*, Extract de flori calendula Officinalis*, Extract de flori chamomilla Recutita (Matricaria)*, Ulei de lavandula Angustifolia (lavanda), acid citric, Mentha Piperita (menta) Ulei*, Benzoat de sodiu, Alcool benzilic, Linalool, Limonen. *Ingrediente cultivate organic din total: 23% ingrediente organice, 99% ingrediente naturale.

Acest produs Lansinoh Spray organic pentru calmare dupa nastere, 100 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

89.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid de zi Revitalift Laser Renew, 50ml, L'Oreal Paris
Masca de par Defy Damage, 150ml, Joico
Crema antirid contur ochi H3 Retinol, 15ml, Gerovital
Detrical 2000 IU, 120 comprImate filmate
MINIMARTIENI FUTURA 3-6 ANI 30 TABLETE MASTICABILE
QUIXX EXTRA SPRAY NAZAL 30ML
Ulei esential pur din piper negru (piper nigrum fruit oil), 10ml, Sabio
Biberon anti-colici pentru +0 luni Natural Response SCY100/01, 125ml, Philips Avent
Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio
chevron-right-circle