Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Bioderma Sebium Gel Exfoliant...

Bioderma Sebium Gel Exfoliant 100 ml

Proprietăți și beneficii: - netezește pielea, micșorează porii și limitează formarea de leziuni, datorită complexului brevetat Fluidactiv™, care reglează calitatea sebumului;- microparticulele combinate cu ingredientele active keratolitice (acid glicolic și acid salicilic), acționează asupra leziunilor acneice și punctelor negre;- accelerează eliminarea impurităților și stimuleză reânnoirea celulară;- formulă parfumată;- hipoalergenic și non-comedogenic; - fără parabeni;Mod de utilizare:O dată sau de două ori pe săptămână, alternând cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O.Aplicați pe fața ușor umezită.Masați cu mișcări circulare timp de 1 - 2 minute.Clătiți bine, apoi uscați ușor.Evitați zona din jurul ochilor.Compozitie: aqua/water/eau, polyethylene, sodium laureth sulfate, xanthan gum, lauryl glucoside, ginkgo biloba leaf extract, daf patented natural complex, fructooligosaccharides, glycolic acid, salicylic acid, sodium hydroxide, disodium edta, propylene glycol, fragrance (parfum).

Acest produs Bioderma Sebium Gel Exfoliant 100 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Trei frati patati, 20 plicuri, Fares
Crom complex, 120 capsule, Herbagetica
Scrub delicat pentru ten cu tendinta acneica Oil Stop, 75ml, Sophieskin
Bandaj de fixare pentru glezna M, 1 bucata, MedTextile
Perie de par mov Original Detangler, 1 bucata, Wet Brush
Apa micelara fata si corp certificata Bio, 400ml, Mustela
Ulei de chimen negru presat la rece, 50ml, Niavis
Gel protectie solara Watery Sun Hyaluronic Acid, SPF50+, 50 ml, Isntree
Stabilizator reglabil pentru degetul mare S/M, 1 bucata, Futuro
chevron-right-circle