Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Sampoane
  6. /
  7. Bioderma Node G sampon...

Bioderma Node G sampon 400ml

Proprietăți și beneficii: - conține baza de curățare blândă, non-detergent, care respectă echilibrul biologic al părului și scalpului pentru o toleranță optimă; - agenții cu efect antistatic facilitează coafatul lăsând părul moale și mătăsos; - fără sodium laureth sulfate (SLS). Mod de utilizare: Dimineața sau seara - 7 zile pe săptămână. După umezirea părului, aplicați șamponul și masați delicat până se obține o spumă bogată. Clătiți bine și repetați operațiunea. Compoziție: apă, magnesium laureth sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, sodium cocoamphoacetate, methylpropanediol, panthenol, zinc gluconate, daf patented natural complex, fructooligosaccharides, coco-glucoside, glyceryl oleate, peg-90 glyceryl isostearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, potassium sorbate, laureth-2, citric acid, disodium edta, sodium chloride, fragrance (parfum).

Acest produs Bioderma Node G sampon 400ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

78.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca faciala pentru ten sensibil cu argila alba + maca si aloe vera, 250ml, Sabio
Dischete demachiante din bumbac organic, 70 bucati, Organyc
Paine cu cereale fara gluten Mastro Panettiere, 300g, Schar
Chipsuri din cartofi dulci portocalii & violet, 85g, Mikso
Pampers Scutece Premium Care marimea 2, 4-8 kg, 46 bucati
ABOCA NEOFITOROID BIO UNGUENT 40ML
TIS Crema cu uree 30%, 50ml
Chipsuri de cartofi fara gluten Bio, 40g, Probios
L'Erbolario Cutie cu pliculete parfumate, 1 bucata
chevron-right-circle