Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Bebicina Apa de Mare...

Bebicina Apa de Mare 30ml

Bebicina contine ioni de clor, sodiu, magneziu si sulf, intr-o combinatie benefica pentru organismul uman. Pe langa acestea, mai contine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom), care prin fenomenul de microdifuziune pot trece prin piele si de acolo in organism, ajutand la remineralizarea tesuturilor de la nivelul cailor aeriene. Apa de mare este recoltata din apele adanci aflate la 30 mile marine distanta de tarm, din locuri care nu sunt perturbate de curentii marini de coasta. Dupa verificarea puritatii, apa este sterilizata si diluata. Ingrediente: Apa de mare: 15 ml. Apa purificata q.s.: pana la 30 ml. Utilizare: Produsul este destinat in egala masura copiilor si adultilor, fiind la granita dintre supliment alimentar si produs cu utilizare externa. Folosit indeosebi pentru lavajul si curatarea foselor nazale (indepartarea de cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii), ajuta in acelasi timp la intarirea naturala si la protectia locala a mucoasei nazale. Mod de administrare: Copii peste 6 luni si adulti: se aplica 2-6 pulverizari in fiecare nara, zilnic. - se scoate capacul de protectie al flaconului; - se mentine capul in pozitie verticala, se introduce in mod delicat pulverizatorul in nara si se apasa flaconul pentru a pulveriza produsul; - se lasa sa curga excesul de solutie pentru a putea patrunde pe mucoasa, apoi se sufla nasul. Microdifuziunea rezultata va permite o spalare fina a foselor nazale, fara a trimite mucozitatile inapoi in caile respiratorii. Produsul poate fi utilizat maximum 45 de zile dupa deschiderea flaconului. 100% NATURAL

Acest produs Bebicina Apa de Mare 30ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Aspirator nazal pentru bebelusi Soft & Clean 79112, 1 bucata, Reer
Rame ochelari de vedere barbati Carrera 8906 FLL
Lapte demachiant UM, 200ml, Topicrem
Lapte praf Peptamen Junior +12 luni, 400g, Nestle
Sampon si gel de dus vegetal cu crin roz, 200ml, Florinda
WALMARK MAGNEZIU + B6 30 TABLETE
Deodorant Roll-on bio piele cu tendinta atopica, 50ml, Byly
Queen's Twins Spice 30 de purtari 2 lentile/cutie
GSEBA CREMA 30ML
chevron-right-circle