Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. RX
  4. /
  5. Avodart 0,5mg 30 capsule...

Avodart 0,5mg 30 capsule moi

Prospect: Link ANM Forma de prezentare: Capsule moi 0,5 mg; ct. x 3 blist. x 10 cps. Indicatii: Tratamentul simptomelor moderate-severe ale hiperplaziei benigne de prostata (HBP). Dozare si mod de administrare: Adulti (inclusiv varstnici), 0,5 mg dutasterida (o capsula moale) oral, in priza unica. Contraindicatii Sarcina (poate inhiba dezvoltarea organelor genitale externe la fatul de sex masculin), femei in perioada sexuala activa (cantitati mici de dutasterida au fost regasite in sperma subiectilor tratati, de aceea se recomanda ca pacientul sa utilizeze un prezervativ), copii si adolescenti. Pacienti cu hipersensibilitate la dutasterida, la alti inhibitori de 5-alfa reductaza sau la oricare dintre excipientii produsului. Pacienti cu insuficienta hepatica severa. Atentionari: La pacienti cu HBP, tuseul rectal si alte investigatii pentru cancerul de prostata trebuie efectuate inainte de inceperea tratamentului si periodic dupa aceea. femeile, copiii si adolescentii trebuie sa evite contactul cu capsulele moi care curg (in cazul contactului cu capsulele moi care curg, aria de contact trebuie spalata imediat cu apa si sapun). Precautii la pacientii cu insuficienta hepatica usoara-moderata. In timpul tratamentului cu dutasterida,trebuie evaluata atent orice crestere sustinuta a concentratiilor plasmatice ale antigenului prostatic specific (APS), componenta importanta in cadrul screening-ului pentru depistarea cancerului de prostata, avand in vedere inclusiv lipsa compliantei la tratament. Prudenta la asocierea cu verapamil, diltiazem, ritonavir, indinavir, nefazodon, itraconazol, ketoconazol. Reactii adverse: Impotenta, alterarea (scaderea) libidoului, tulburari de ejaculare, ginecomastie. Incidenta reactiilor adverse scade in timp.

Acest produs Avodart 0,5mg 30 capsule moi din categoria RX se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Molekin Imuno Kids, 20 comprimate efervescente, Zdrovit
Gel Surgras Eczeane, 1000ml, Noreva
AVENE SUN GEL CREMA REPARATOARE DUPA PLAJA 400ML
URIAGE Gyn-Phy Gel igiena intima revigorant, 200ml
Spray transparent Wet Skin Fotoprotector, 250ml, Isdin
Colagen + Vitamina C cu aroma de zmeura, 400g, OstroVit
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej - pana la coapsa, varf inchis - Bej, 8
Ser ultra-reparator cu 10% pantenol Cicaplast B5, 30ml, La Roche-Posay
GNC Complex de Vitamina B 100 mg, 100 tablete
chevron-right-circle