Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Bixtonim Sol Nazala Picaturi 10 ml

Prospect: Link ANM Compozitie Solutie nazala continand efedrina hcl. 500, nafazolina hcl. 100 mg, hidrocortizon 20 mg, tiomersal sodic 1 mg, clorura de sodiu 900 mg, alcool etilic 2,4 g si apa distilata ad 100 g. Actiune terapeutica Decongestiv al mucoasei nazale prin efedrina si nafazolina (simpatomimetice vasoconstrictoare), antiinflamator prin hidrocortizon, slab antiseptic prin tiomersal (compus organomercurial). Indicatii Rinite seroase acute si subacute, rinopatii alergice, edem postoperator al mucoasei nazale, sinuzite. Mod de administrare Cate 1-2 pulverizari sau 1-2 picaturi in fiecare nara, de 3-5 ori/zi la adult (cel mult 14 zile), de 2-3 ori/zi la copii (3-4 zile). Contraindicatii Infectii luetice sau tuberculoase, varicela, reactie vaccinala, rinite cu secretie purulenta, rinita uscata atrofica, glaucom cu unghi ingust; nu se foloseste la sugari si copiii mici (sub 7 ani); prudenta la hipertensivi, coronarieni si hipertiroidieni. Efedrina continuta figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi). Reactii adverse Uneori intepaturi trecatoare la aplicatia pe mucoasa nazala, senzatie de uscaciune nazala; rareori cefalee, palpitatii, insomnie (mai ales la copii si batrani); la nou-nascuti si copii mici absorbtia rapida a nafazolinei poate provoca fenomene de deprimare centrala; administrarea indelungata poate fi cauza de congestie de rebound a mucoasei nazale si rinita cronica; hidrocortizonul poate favoriza infectia locala.

Acest produs Bixtonim Sol Nazala Picaturi 10 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 6605 C2
Nasic pentru copii spray nazal 10 ml
Zenyth Hyaluronic Acid with Collagen Complex, 60 capsule
Spasmodep picaturi orale 30 ml Dr. Phyto
Lac de unghii Philadelphia, 15ml, Cupio
Gel de dus organic cu lapte de magarita, 500ml, Biosince 1975
Ceai medical Amestec Suedez, 80g, Plafar
Dr. Max Banda Kinesio Nude 5cm x 5m, 1 bucata
Golden mellow organic superfood mix bio, 200g, Your Super
chevron-right-circle