Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai Chimion Fructe 50 g

Compozitie: fructele plantei Carum carvi L., fam. Apiaceae, care contin ulei volatil, reprezentat în principal de carvona si limonen; substante proteice, substante minerale, amidon , glucide, rezine, taninuri. Actiune farmacologica: carminativ; calmarea colicilor intestinale; stimulent al functiilor gastrice; diuretic; fluidifiant al secretiilor bronsice; emenagog; galactogog; vermifug. Intrebuintari principale: aerofagie, balonari, colici (indeosebi la copii). Alte intrebuintari: tulburari dispeptice; anorexie; bronsite; amenoree; paraziti intestinali. Contraindicatii: nu se cunosc. Mod de preparare: infuzie din 1 lingurita fructe la o cana cu apa clocotita. Mod de administrare: se beau 1-2 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale. Pentru sugari se pot da pana la 6 linguri de ceai pe zi; la copiii peste 5 ani se recomanda 1 cana cu ceai pe zi.

Acest produs Fares Ceai Chimion Fructe 50 g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Slip Plus Medium, 30 bucati, Tena
Pachet Calciu + Vitamina D3 90 + 30 comprimate filmate, Cosmopharm
RNW Ser pentru fata Niacinamide Plus, 30 ml
Napolitane fara zahar cu umplutura de cocos, 150g, Diablo
5 HTP Armonie, 60 capsule, Rotta Natura
Garnier Fructis Hair Food Papaya, 390ml
Biscuiti fara gluten cu cacao si crema de lapte Mini Sorrisi, 100g, Schar
Exfoliant pentru buze Sweet Pink, 30ml, Sabio
Ulei spray cu SPF 30 si cocos, 200ml, Babaria
chevron-right-circle