Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai Crusin 50g

Ingrediente: scoarţă de cruşin (Franguale cortex), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix). Efect Laxativ, antispastic. Recomandari Constipaţie acută şi cronică. Contraindicatii Copii sub 12 ani. Sarcina si alaptare Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează. Efecte secundare şi interacţiuni Nu se administrează mai mult de 2 săptămâni. În caz de supradozare poate produce spasme gastrointestinale şi vărsături. Preparare Peste 1 plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit. Întrebuinţare Se beau 1-2 cani pe zi. Efectul apare la 8-12 ore de la administrare. Durata unei cure obisnuite este de maxim 2 săptămâni, sau conform recomandarii medicului. Prezentare: 20 plicuri a 1,5 grame

Acest produs Fares Ceai Crusin 50g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru reducerea pungilor de sub ochi, 10g, Eye Care Cosmetics
AVENE LOTIUNE MICELARA 500ML 1+1 50% REDUCERE LA AL-2LEA PRODUS
LABO CRESCINA HFSC SAMPON 1300 MAN 200ML
Detergent Eco Bio pentru vase biberoane si tetine, 500ml, Baby Anthyllis
Crema hidratanta cu afine, 10g, Frudia
Alevia Ginseng siberian, 30 comprimate
Pasta modelatoare pentru par phenoMENal, 100ml, Got2b
Pasta de dinti, 75 ml, Lacalut Flora
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9376 C02
chevron-right-circle