Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fares Ceai Diurosept, 20 plicuri

Sprijina functionarea rinichilor si vezicii urinare. Contribuie la un flux urinar normal. Ingrediente: frunze de mesteacan (Betulae folium), codite de cirese (Cerasorum stipites), coada calului (Equiseti herba), teci de fasole (Phaseoli fructus sine semine), coada soricelului (Millefolii herba), rizomi de pir (Graminis rhizoma), matase de porumb (Maydis stygmata), sanziene (Galii veri herba), flori de lavanda (Lavandulae flos), menta (Menthae herba). Efect Diuretic, antiinflamator, dezinfectant urinar, antilitiazic, depurativ, ajuta la eliminarea acidului uric, antispastic, antialgic. Recomandari Infectii, inflamatii, iritatii reno-urinare (cistite, pielite, nefrite, prostatite), microlitiaza urinara insotita sau nu de colici, retentie hidrosalina (edeme), guta, reumatism. Contraindicatii La dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii. Nu se indica administrarea la copii sub 6 ani.

Acest produs Fares Ceai Diurosept, 20 plicuri din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de par Color Fresh Create Mask Lilac Frost, 500ml, Wella Professionals
Gel de curatare Xemose Syndet, 200 ml, Uriage
Sebamed Sensitive Skin - After shave balsam, 100 ml
Quercetin Immune Complex, 30 capsule, Zenyth
Orteza toracica elastica L/XL, 1 bucata, MedTextile
Oglinda auto pentru vizualizarea bebelusilor 8601, 1 bucata, Reer
Proteine vegetale si BCAA cu aroma de Vanilie Perform Pro, 936g, Vivo
Aparat determinarea compozitiei corporale VIVA (Bluetooth), 1 bucata, Omron
Set plastilina cu accesorii si jucarie pentru modelaj Lovin Dino Max, 1 bucata, Oktoclay
chevron-right-circle