Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai Pufulita cu Flori Mici Fares 50g punga

Susţine buna funcţionare a prostatei şi menţine funcţia urinară normală la bărbaţi Ingrediente: partea superioară a plantei Epilobium parviflora, fam. Onagraceae, care conţine tanin, flavone, compuşi fenilpropanici, antociani, ulei volatil, aminoacizi esenţiali, vitamina C, săruri minerale. Efect: Antiinflamator, decongestionant, dezinfectant, diuretic, coleretic-colagog (stimulează secreţia şi eliminarea bilei). Întrebuinţari principale: Hipertrofie de prostată, prostatită, inflamaţiile căilor urinare. Alte întrebuinţari: Enterite, reumatism. Contraindicaţii: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă. La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii. Preparare: Peste o linguriţă plantă se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară. Întrebuinţare: Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înainte de mesele principale.

Acest produs Ceai Pufulita cu Flori Mici Fares 50g punga din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de masaj Progestonat, 100 ml, Steaua Divina
Gel exfoliant delicat Eau Thermale, 50ml, Uriage
THEALOZ DUO GEL FLUID 30MONODOZE X 0.4G
Betisoare de urechi cutie patrata, 100 bucati, Bella
Noah Ser pentru revitalizare si definire bucle (5.13), 125 ml
Protectie silicon pentru biberon din sticla cu gat larg albastru, 270ml, Dr. Brown's
Hyllan Uriprev, 12 pliculete
Baton bio de ciocolata alba cu crema de lapte si cafea, 37.5g, Gepa
Balsam de curatare cu apa de orez, 100ml, Beauty of Joseon
chevron-right-circle