Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Bromhexin Laropharm 12mg 20...

Bromhexin Laropharm 12mg 20 comprimate

Bromhexin este recomandat in: tratamentul afectiunilor acute si cronice inflamatorii ale cailor respiratorii, a bronhiilor si plamanului, bronsiectazii, pneumoconioze, in interventii chirugicale pre- si postoperatorii sau de diagnostic de plaman, bronhii si cai respiratorii superioare. Un drajeu, contine 12 mg bromhexin clorhidrat, substanta activa din grupa bronhosecretoliticelor. Mod de administrare: Adulţi: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, maximum 6 comprimate pe zi. La copii cu vârsta sub 10 ani se recomandă utilizarea unor forme farmaceutice adaptate vârstei. La copii peste 10 ani este de ½-1 comprimat de 3 ori pe zi. Nu zdrobiţi şi nu mestecaţi comprimatele. Înghiţiţi-le întregi, cu o cantitate suficientă de apă, nesfaramate. Nu depăşiţi 8-10 zile de tratament fără recomandarea medicului. Precautii: Bromhexin 12 nu trebuie utilizat de persoanele cu sensibilitate cunoscuta fata de bromhexin. Produsul nu se va utiliza in timpul sarcinii si alaptarii. Trebuie atentie la pacientii cu ulcer gastric in anamneza.

Acest produs Bromhexin Laropharm 12mg 20 comprimate din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema coloranta GoCrazy Nr. S12, 100ml, Loncolor
Even Better All-Over Corector CN02 Breeze, 6ml, Clinique
Curasept DENT gel parodontax ads 310 (1%) , 30 ml
Masca faciala iluminatoare cu niacinamide si extract de citrice, 23ml, When Beauty
Jeleuri gumate mix acrisoare fara zahar, 100g, Damel
Crema pentru maini si unghii Reve de Miel, 50ml, Nuxe
Serum antioxidant cu vitamina C C-TETRA EF, 30ml, Theramid
Plasturi hidrogel cu Vitamina C pentru ochi, 30 bucati, Puca Pure&Care
Avent SCF804/03, cana cu tetina dura 18 luni +, 300ml
chevron-right-circle