Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. OTC
  4. /
  5. Buscopan 10 mg 20...

Buscopan 10 mg 20 drajeuri Sanofi

Fiecare drajeu conţine bromură de butilscopolamină 10 mg. Butilscopolamina face parte din grupa de medicamente antispastice. Poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in: colica abdominala, colica biliara, colica renala, constipatie, dismenoree, endometrioza, gastrita, gastroenterita, sindromul colonului iritabil, cistita. Buscopan este utilizat pentru ameliorarea contracţiilor spastice ale muşchilor netezi de la nivelul tractului gastro-intestinal şi tractului genitourinar (în stomac, intestine, tract biliar şi urinar). Poate fi utilizat, de exemplu, în caz de colici biliare sau renale, spasme gastro-intestinale de diverse origini, sindrom de intestin iritabil sau dureri din timpul ciclului menstrual. Mod de administrare: Adulţi: Doza recomandată este de 2 drajeuri Buscopan, de 4 ori pe zi. Pentru ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil, doza iniţială recomandată este de un drajeu Buscopan, de 3 ori pe zi. Dacă este necesar, această doză poate fi crescută la 2 drajeuri Buscopan, de 4 ori pe zi. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani: doza recomandată este de un drajeu Buscopan, de 3 ori pe zi. Drajeurile se administrează întregi, cu o cantitate suficientă de lichid. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale. Precautii: Nu utilizați Buscopan dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la bromură de butilscopolamină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Înainte să utilizați Buscopan, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Ca măsură de precauţie, este de preferat să evitaţi să utilizaţi Buscopan în timpul sarcinii şi alăptării.

Acest produs Buscopan 10 mg 20 drajeuri Sanofi din categoria OTC se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fotoultra Age Repair Fusion Water SPF50, 50ml, Isdin
Gel de dus Purple Musk, 500ml, Lavish Care
Mascara Glam&Doll Curl & Volume 010, 10ml, Catrice
HYPNOX DUOMAX 20 COMPRIMATE
Crazy Radiate 365 de purtari 2 lentile/cutie
Crema tartinabila de ciocolata cu alune si Stevia, 200g, Torras
Foramen periuta de dinti cu carbune activ, 1 bucata
Sirop cu zero calorii si aroma de ciocolata, 425ml, Genius Nutrition
Crema-gel pentru conturul ochilor Hydro X-Cell, 15ml, Elmiplant
chevron-right-circle