Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Clorocalcin 12.2% picaturi orale

Prospect: Link ANM Compozitie Solutie apoasa pentru uz intern continand clorura de calciu 0,18 g/ml (flac. cu 50 ml). Indicatii: - stari ce necesita un aport sporit de calciu: sarcina, alaptare, perioada de crestere rapida, copilarie, hipocalcemie datorata procesului de imbatranire; - rahitism - in asociere cu vitamina D; - spasmofilie, tetanie calcipriva; - boli ale sistemului osos-osteoporoza, osteomalacie; - hemoragii, hemoptizii, hemoragii postoperatorii, hemoragii cerebrale, epistaxis; - albuminurii; - stari alergice: urticarie, edem Quincke, boala serului. Mod de administrare adulti: 40-80 picaturi de 3 ori/zi; copii: 5-30 picaturi/zi (fractionat); se administreaza diluat in lapte sau apa, pe mancate. Contraindicatii Aceleasi ca pentru calciu 200; nu se foloseste la bolnavi cu varsaturi, gastrita sau ulcer. Reactii adverse Gust neplacut, iritatie gastrica.

Acest produs Clorocalcin 12.2% picaturi orale din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Apa de parfum Osmanthus, 50ml
Pasta de dinti Rapid Relief, 75ml, Sensodyne
Scaun cu vas de toaleta, fix si pliabil
Lactiferon Derma, 30 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals
Evrika comprese sterile pliate 10x8cm
Exfoliant de corp Rose Tea, 250ml, Sabon
MAVALA 91533 GEL PENTRU INDEPARTAREA CUTICULELOR 10ML
Masca tip servetel Cica Houttuynia Tea Tree, 30 bucati, Mary and May
Ochelari de soare dama Police SPLL97 0Z02
chevron-right-circle