Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Coldrex Junior Hotrem 10...

Coldrex Junior Hotrem 10 plicuri

Prospect: Link ANM Forma de prezentare Pulbere pentru suspensie orala; 3 g pulb (1 plic) contin: paracetamol 300 mg, ac. ascorbic 20 mg si clorhidrat de fenilefrina 5 mg; ct. x 5 sau 10 plicuri Indicatii Raceala comuna, gripa, stari febrile, inclusiv cefalee, guturai, dureri in gat, sinuzita, mialgii. Dozare si mod de administrare Copii 6-12 ani: 1 plic la 4 ore, max. 6 plicuri/zi. Contraindicatii Hipersensibilitate. IH sau IR grava, HTA, hipertiroidism, diabet, boli cardiace. Administrarea la pacienti sub tratament cu antidepresive triciclice, beta-blocante, IMAO (inclusiv cei care au facut tratament cu IMAO in ultimele 2 sapt.). Atentionari Nu se asociaza cu alte medicamente folosite pentru raceala sau ca decongestive si cu alte produse care contin paracetamol. Reactii adverse Eruptii cutanate alergice, dureri gastrice sau disconfort abdominal, cresterea TA, cu cefalee, ameteli, palpitatii, insomnie.

Acest produs Coldrex Junior Hotrem 10 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta pentru ten normal-mixt Plant, 50ml, Gerovital
Crema de zi iluminatoare Immunity Glow cu Chaga si Seminte de mac, 50ml, Yope
Novexpert Brume magnesium, 150ml
Dr. Max Plasture steril 10x15cm, 1 bucata
Fiola Hairpro Blond Hair, 1 fiola x 5 ml, La Cabine
Vitamina B12 Metilcobalamina 1000µg, 120 capsule, G&G
GEROVITAL H3 EVOLUTION CREMA ANTIAGE INTENS RESTRUCTURANTA 50ML
Dacia Plant Renostim x 200 ml
Chipsuri de naut cu piper negru, 40g, Probios
chevron-right-circle