Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. Corneregel Gel oftalmic 10...

Corneregel Gel oftalmic 10 g

Prospect: Link ANM Forma de prezentare: Gel oftalmica 5%; cutie x 1 tub x 10 g Corneregel este un gel oftalmic,absorbit rapid la nivelul ochiului.Substanta activa este dexpantenolul.Dexpantenolul este transformat rapid in acid pantotenic care este o vitamina hidrosolubila,care intervine in numeroase procese metabolice sub forma de coenzima A.Acidul pantotenic are un efect trofic si stimuleaza proliferarea fibroblastilor si regenerarea tegumentelor si mucoaselor lezate. Corneregel este utilizat pentru: -tratamentul afectiunilor corneene neinflamatorii (keratopatii), de exemplu distrofie corneeana(tulburari de nutritie),degenerare corneeana(regresie),eroziuni corneene recidivante(descuamari) si leziuni corneene la purtatorii de lentile de contact; -ca tratament adjuvant al leziunilor de la nivelul corneei si conjunctivei oculare,arsurilor termice si chimice; -tratamentul infectiilor corneene de natura bacteriana,virala sau micotica,ca medicament adjuvant pentru tratamentul specific al acestor afectiuni corneene; Contraindicatii: Hipersensibilitate la dexpantenol sau la oricare dintre componentele produsului. Mod de administrare: Utilizati intotdeauna Corneregel exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.Doza uzuala este de o picatura gel oftalmic Corneregel aplicata in sacul conjunctival de 4 ori pe zi,precum si inainte de culcare,in functie de severitatea si intensitatea manifestarilor. Durata de administrare nu este limitata.Trebuie sa utilizati Corneregel pana cand observati imbunatatirea manifestarilor dumneavoastra.Pentru a evita contaminarea varful picurator si a gelului oftalmic,cand manipulati tubul,va rugam sa nu atingeti vargul aplicator cu degetele si nu atingeti ochiul cu varful aplicator.Puneti capacul de protectie dupa fiecare utilizare.

Acest produs Corneregel Gel oftalmic 10 g din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3258 501
Coccorito jucarie dentitie din silicon Raton maro, 1 bucata
Zinc Chelat 30mg, 100 tablete, GNC
Crema-gel cu efect anti-imbatranire pentru ten mixt Reti Age, 50ml, Sesderma
Deodorant fara sare de aluminiu Defence Deo Soft Care 48h, 150ml, Bionike
Crema de curatare Eau Thermale, 1000ml, Uriage
Flash Fairy Alice Blue 30 de purtari 2 lentile/cutie
ABOCA Golamir 2ACT spray adulti si copii, fara alcool, 30ml
MINUT Baby Set manichiura, 3 piese, TR10805
chevron-right-circle