Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Boiron Coryzalia 40 drajeuri

Forma de prezentare: Drajeuri care contin: Allium cepa 3 CH, Belladonna 3 CH, Sabadilla 3 CH, Kalium bichromicum 3 CH, Gelsemium sempervirens 3 CH, Pulsatilla 3 CH, -aa 0,333 mg; cutie x 2 blist. x 20 dj. Indicatii: Afectiuni rinofaringiene, guturai, febra fanului, raceli, rinite in diferite stadii, rinite acute, rinite cronice, rinite alergice (in aceste cazuri se recomanda asocierea unui tratament de fond cu polen, histamina, psorinum etc.). Doze si mod de administrare: Se administraza un drajeu la fiecare ora. Dupa ameliorarea simptomatologiei se mareste intervalul dintre administrari. Drajeurile nu se inghit (se sug). Contraindicatii Hipersensibilitate la oricare din componentele produsului.

Acest produs Boiron Coryzalia 40 drajeuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ALWAYS NATURALS COTTON X 10BUC MARIMEA 2
WellBaby Sirop 14 Vitamine si Minerale 150ml Vitabiotics
HARTMANN PEHA SOFT MANUSI EXAMINARE  NITRILE WHITE M 200BUC
Extract gliceric de anghinare, 50ml, AdNatura
Ceai Curatarea Colonului, 50g, Fares
Ser restructurant Derm Repair, 30ml, Institut Esthederm
Pasta de dinti cu xylitol Revital Sensitive, 75ml, Trisa
Ciocolata artizanala neagra 67% cu merisoare, 70g, Casa Kakau
Ser pentru luminare cu Vitamina C, 30ml, Q+A
chevron-right-circle