Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ingrijire orala
  4. /
  5. Corsodyl Mint apa de...

Corsodyl Mint apa de gura 0.2% x 300 ml

Forma de prezentare CORSODYL MINT MOUTHWASH GLAXO SMITHKLINE; solutie bucofaringiana 1%; ct. x 1 fl. x 300 ml (otc) Indicatiia Gingivita, tulburari periodontale la bolnavi cu imunitate redusa, ingrijirea zilnica a dintilor si a gurii, igienizarea gurii inaintea interventiilor chirurgicale. Ulceratii aftoase. candidoza orala. Dozare si mod de administrare Spalaturi bucale cu 10 ml solutie 0,1-0,2%, de 2-3 ori/zi, timp de 1 minut. Contraindicatii Alergie la una din componente. Reactii adverse Iritatii locale, modificarea culorii limbii, a dintilor, a materialelor stomatologice protetice, tulburari de gust, senzatie de arsura la nivelul limbii, inflamatia parotidelor.

Acest produs Corsodyl Mint apa de gura 0.2% x 300 ml din categoria Ingrijire Orala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Aida Airi AA6002 NO2
Cub efervescent pentru baie Rose & Peche De Vigne, 18g, L'Occitane
Chips de cocos si caramel sarat fara gluten Bio, 70g, Bettr
Pansament Filmogel Spray, 40ml, Urgo
Bila de baie pentru copii Summer Apple, 115g, Bubbles
Concealer de ochi pentru barbati nuanta Medium Eye Eye Captain, 15ml, Shakeup Cosmetics
Sampon pentru dermatita seboreica DS, 200ml, Ceramol
Centrum A la Z, 30 comprimate
Comprese sterile oculare, 8.5 x 7 cm, 25 buc, Eycopad
chevron-right-circle