Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dentinox gel N 10g

Prospect: Link ANM Indicatii Gel cu extract de musetel pentru calmarea durerilor in eruptia dentara. Contine substante active analgezice locale si un extract din flori de musetel care inlatura inflamatia si stimuleaza vindecarea. Recomandat de la aparitia primului dintisor. Se poate utiliza, in caz de nevoie, pana la eruptia tuturor dintisorilor de lapte. Compozitie si Mod de Prezentare Tinctura de musetel 150 mg, hidroclorid de lidocaina 3.4 mg, polidocanol 3.2 mg si exc. Tub cu 10 grame gel. Mod de Administrare Cu un deget curat sau cu un betisor cu vata se aplica gelul pe locul respectiv de gingie si se maseaza usor. Cel mai indicat este sa se foloseasca dupa mese si inainte de culcare. Astfel va creati dvs. si bebelusului dvs. conditii optime pentru odihna nocturna. Aplicarea se repeta de 2-3 ori pe zi.

Acest produs Dentinox gel N 10g din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1465 01A
Vizik Allergy picaturi pentru ochi, 10 ml
Crema minerala cu SPF50+ Bariesun, 100ml, Uriage
La Roche-Posay Anthelios DP Eco Tube Lapte hidratant pentru copii SPF 50 75 ml
Balsam dupa ras cu ulei de catina, 200ml, Plant Activ
ULTRABLANC PASTA DE DINTI 75ML 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Crema de protectie solara Tinted Dry Touch SPF 50+ Sunlight Mat, 50ml, Ivatherm
GUM ATA DENTARA EXPANDING 30M
Fares Plantusin Sirop pentru Copii (3 luni+) R35 250ml
chevron-right-circle