Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Dicarbocalm 30 cpr. masticabile

Dicarbocalm 30 cpr. masticabile

Prospect: Link ANM Compozitie Comprimate continand 0,489 g carbonat de calciu, 0,011 g carbonat de magneziu si 0,006 g trisilicat de magneziu. Preparatul este aromatizat cu ulei de menta. Actiune terapeutica Antiacid cu actiune relativ rapida, fara efecte sistemice de tip alcalozic daca functia renala este normala. Preparatul nu actioneaza catartic sau constipant, nu determina o hiperaciditate de "rebound". Indicatii Dicarbocalm este indicat in tratamentul simptomatic al afectiunilor gastrice care evolueaza cu hiperaciditate, tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru etc. Contraindicatii Dicarbocalm nu se administreaza la persoane cu debilitate fizica marcata sau cu functie renala alterata. Mod de administrare 1-4 comprimate pe zi, in doua prize (la 1 ora dupa masa de pranz si seara la culcare). Comprimatele se sfarama sau se lasa sa se topeasca in gura.

Acest produs Dicarbocalm 30 cpr. masticabile din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Magneziu bisglicinat Premium, 60 capsule, Boost4Life
Autobronzant, 25g, Ellemental
Ser de corp anti-celulitic Slim Extrem 4D, 250ml, Eveline Cosmetics
Ceai Adaptogen Tulsi Iasomie, 25 plicuri, Organic India
Set pentru baie In Love, IDC Institute
Masca de fata tratament intensiv AminoPower, 50ml, Pell Amar
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S306 C30
Sampon natural reparator pentru par Repair & Shine, 300ml, Neboa
Cremă Depilatoare Piele Normală
chevron-right-circle