Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Espumisan 40mg 25 capsule...

Espumisan 40mg 25 capsule moi

Fiecare capsulă moale conține simeticonă 40 mg. Simeticona dezintegrează bulele de gaz acumulate în stomac şi intestine. Gazele eliberate în urma acestui proces pot fi apoi eliminate în mod natural. Produsul este utilizat in tratarea simptomelor tulburărilor determinate de acumularea de gaze la nivelul stomacului sau al intestinelor (meteorism, flatulenţa, senzaţia de plin) si pentru pregătirea examinărilor cu scop diagnostic ale stomacului şi intestinelor (radiografii şi ecografii). Mod de administrare: Espumisan este indicat la copii de la 6 ani, adolescenţi şi adulţi. Adulți și adolescenți: doza uzuală recomandată este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi. Copii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani : doza uzuală recomandată este de 80 mg simeticona (2 capsule gelatinoase moi Espumisan), administrate oral, de 3-4 ori pe zi. Se recomandă administrarea Espumisan în timpul mesei, după masă sau înainte de culcare. Durata administrării depinde de evoluția simptomelor. Dacă după 7 zile de tratament, tulburările gastro-intestinale persistă sau apar alte tulburări, pacientul trebuie să se adreseze medicului. In pregătirea pentru examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului doza uzuală este de 240 mg simeticona, de 3 ori pe zi, în ziua anterioară examinării și 80 mg simeticona în dimineața zilei în care se face examinarea.

Acest produs Espumisan 40mg 25 capsule moi din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser exfoliant A.H.A Cleanance, 30ml, Avene
Cana anticurgere 360° cu manere 6+ Baby, 270ml, Minut
Ulei de barba, 60ml, Sabio
When Masca coreana cu vitamina C si niacinamida, Snow Song, 23g
ASCOVIT GUMMY 60 JELEURI
Ulei dupa epilare cu menthol, 100ml, Cupio
Deodorant Roll-On bio control protectie 48h, 50ml, Byly
Goji fructe uscate, 250g, EcoNatur
Budinca de caise fara gluten, 100g, Niavis
chevron-right-circle