Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Exoderil 1% Crema 15g

Exoderil este indicat în: - infecții micotice cutanate sau ale pliurilor cutanate (Tinea corporis, Tinea înguinalis); - micoze interdigitale (Tinea manum, Tinea pedum); infecții micotice ale unghiilor; infecții cutanate cu candida; - pityriasis versicolor; - dermatomicoze inflamatorii (cu sau fără prurit). Substanța activă a produsului este naftifină. Naftifina are actiune antimicotica si antibacteriana. Este activă, împotriva fungilor cu localizare cutanată dermatofiți, (de ex. tricofiton, microsporon și specii de epidermofiton), levuri (specii de Candida, Pityriasis versicolor), ciuperci (specii de Aspergillus) și alți fungi (ex. Sporothrix schenkii). Acționeaza asupra microorganismelor grampozitive sau gramnegative care apar frecvent în asociație cu afecțiunea micotică. Din punct de vedere clinic s-a dovedit că naftifina are și acțiune antiinflamatorie intrinsecă, care duce la o reducere rapidă a simptomelor inflamatorii, în special a pruritului. Mod de administrare: A se administra în aplicații locale doar la nivelul tegumentelor sau unghiilor. Exoderil se aplică local o dată pe zi la nivelul zonei afectate precum și a zonelor învecinate după ce în prealabil acestea au fost curățate și uscate. Pentru prevenirea recurențelor se recomandă a se administra Exoderil pentru încă cel puțin 2 săptămîni de la vindecarea clinică. Precautii: Nu utilizaţi Exoderil dacă sunteţi alergic la naftifină, alcool benzilic sau la oricare dintre celelalte componente ale Exoderil. Înainte să utilizați Exoderil, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acest produs Exoderil 1% Crema 15g din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca faciala iluminatoare cu niacinamide si extract de citrice, 23ml, When Beauty
Faina de quinoa, 300g, Solaris
RNW Lotiune de corp AHA, 250 ml
Toner de fata Boosting Tone Brightening Madagascar Centella, 210 ml, Skin1004
Sanatele bio cu ciocolata neagra, zmeura si orez brun fara gluten, 28g, Republica Bio
Kit de albire dentara cu lumina albastra, 1 bucata, White Glo
Proteina din zer cu aroma de biscuiti si crema Pro Performance, 2195.2g, GNC
Nufăr Scos Pete 500 Ml
Ceai din scoarta de crusin, 50g, AdNatura
chevron-right-circle