Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Faringosept 10mg 10 comprimate...

Faringosept 10mg 10 comprimate de supt

Fiecare comprimat de supt conţine ambazonă monohidrat 10 mg. Faringosept este recomandat in profilaxia si tratamentul infectiilor buco-faringiene: angina, gingivita, stomatita, dupa amigdalectomie si extractii dentare. Este un medicament antiseptic şi aparţine grupului de medicamente pentru zona oro-faringiană. Se utilizează la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 14 ani ca adjuvant în infecţii acute cu poartă de intrare sau localizare la nivelul cavităţii bucale şi faringelui: -gingivite, -faringite, -amigdalite, -după amigdalectomie (îndepărtarea amigdalelor pe cale chirurgicală). Mod de administrare: Doza uzuală este de 3 - 5 comprimate Faringosept 10 mg pe zi, timp de 3 - 4 zile. Comprimatele de Faringosept 10 mg nu se înghit, ci se lasă să se dizolve lent în cavitatea bucală. Faringosept 10 mg se administrează imediat după mese (la 15-30 minute). Se recomandă ca timp de 2- 3 ore după administrare să se evite consumul de alimente sau lichide. Nu depăşiţi doza recomandată. Dacă simptomele persistă, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră. Doza recomandată pentru copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani este de 1 comprimat. Precautii: Nu utilizaţi Faringosept 10 mg dacă sunteţi alergic la ambazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Nu utilizaţi Faringosept 10 mg în timpul sarcinii şi alăptării fara recomandarea medicul dumneavoastră.

Acest produs Faringosept 10mg 10 comprimate de supt din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema impotriva caderii parului, 250 ml, Vivanatura
Gerovital H3 Evolution Apa micelara cu carbune si acid hialuronic 150 ml
Ulei esential cu rozmarin, 10ml, Medara
Balsam hidratant pentru par Hydration & Smoothness, 300ml, Neboa
Balsam pentru buze Hemp & Mint Glow 010 - High On Life, 4.2g, Catrice
Ceai Cream Fantasy, 100g, Basilur
Set pentru ingrijirea barbii si a parului Barbe & Cheveux Box, Monsieur Barbier
Ghimbir confiat, 250g, EcoNatur
Vopsea permanenta 2/71 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
chevron-right-circle