Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Faringo Hot Drink 500 mg/200 mg/4 mg 8 plicuri

Faringo Hot Drink face parte din grupa medicamentelor numite analgezice-antipiretice. Faringo Hot Drink este un medicament impotriva racelii si gripei, care contine 3 substante active: -paracetamol 500 mg, care amelioreaza durerea si reduce temperatura atunci cand aveti febra; -maleat de clorfeniramina 4mg, care reduce congestia nazala, lacrimarea ochilor; -vitamina C (acidul ascorbic) 200 mg, va ajuta sa inlocuiti vitamina C care se pierde in primele stadii de raceala si gripa. Faringo Hot Drink este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatica, pe termen scurt a: gripei, starilor febrile, frisoanelor si racelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor in gat, disconfortului si durerilor, congestiei nazale, sinuzitei precum si a catarului nazal acut. Mod de administrare: Este recomandat la adulti si adolescenti peste 15 ani. Un plic Faringo Hot Drink de 2-3 ori pe zi. Intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 4 ore. Daca suferiti de afectare grava a rinichilor, intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 8 ore. Continutul unui plic de Faringo Hot Drink se dizolva intr-o cana cu apa fierbinte (aproximativ 200ml).Se obtine o bautura cu aroma de lamaie care se bea fierbinte. Nu dizolvati si nu administrati mai mult de un plic o data. Pentru tratamentul starilor gripale,este preferabila administrarea acestui medicament cu apa fierbinte, seara, din momentul aparitiei primelor simptome. Precautii: Nu utilizati Faringo Hot Drink daca sunteti alergic la paracetamol, fenacetina sau alte antiinflamatoare, feniramina sau alte antihistaminice sau la oricare dintre celelalte componente ale Faringo Hot Drink. Acest medicament nu trebuie administrat în timpul sarcinii sau alăptării. Poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Acest produs Faringo Hot Drink 500 mg/200 mg/4 mg 8 plicuri din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Scented Bath Bronze Body Duo, IDC Institute
Fluid calmant cu efect de prospetime Astera Fresh, 50 ml, Rene Furterer
SVR Sun Secure Extreme SPF 50+ 50 ml
Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm
Tinctura Vitaminizantus, 200ml, Faunus Plant
Ochelari de soare dama Polarizen MB1182S C2
Gene false Faked Big Volume Lashes, 1 pereche, Catrice
CAVIT ADULTI MULTIVITAMINE AROMA CAISE X 20 TABLETE
Set Cell Toxing Dermajours Essential, Medi-Peel
chevron-right-circle