Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Diaree
  6. /
  7. Furazolidon 100mg x 20...

Furazolidon 100mg x 20 comprimate

Prospect: Link ANM Compozitie 1 comprimat contine 25 mg sau 100 mg furazolidon. Actiune terapeutica Antiseptic intestinal activ fata de numeroase tulpini de colibacili patogeni, salmonele, shigele, enterococi, stafilococi, ca si fata deTrichomonas, Giardia si Entamoeba. Indicatii Toxiinfectii alimentare (salmoneloze), dizenterii bacilare, enterite infectioase ale sugarului, lambliaza, dizenterie amoebiana. Mod de administrare Oral Adulti: 1 comprimat a 100 mg de 1-4 ori/zi; copii: 5-10 mg/kg corp si zi, respectiv 1/2 -2 comprimate a 25 mg. Contraindicatii Alergie la furazolidon, deficit de G-6-PD, nou-nascuti (pana la o luna). in timpul tratamentului si 4 zile dupa, nu se consuma bauturi alcoolice (reactii de tip disulfiram) si alimente ce contin tiramina: branzeturi preparate fermentate, bob, ficat de pui, heringi in saramura, extract de drojdie, vin si produse fermentate (risc de crize hipertensive si alte fenomene toxice). Precautii Furazolidon coloreaza urina in galben inchis. Sarcina si alaptare Se administreaza cu prudenta in timpul sarcinii si lactatiei. Reactii adverse Rareori cefalee, greata, voma (la doze mari), eruptii cutanate alergice, febra, artralgii, foarte rar agranulocitoza, anemie hemolitica (cei cu deficit de G-6-PD).

Acest produs Furazolidon 100mg x 20 comprimate din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Secom ChildLife Calcium with Magnesium aroma portocale 473 ml
Apivita Ser patentat cu bujor si propolis Bee Radiant, 30ml
Stop Tick trusa scoatere capuse, 9ml
Imunotus 20 capsule Fiterman
Gentlemen s Tonic Balsam Hidratant pentru Maini cu Ulei de Babassu, 500ml
RNW Ulei de curatare CLEAR Purifying, 200 ml
37250 GH3 Men Deodorant antiperspirant Wild, 150 ml
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLL65 0531
Ceai Silueto-plant cura de slabire, 150g, Dorel Plant
chevron-right-circle