Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hepathrombin 500ui/g crema 40g

Hepathrombin este indicat ca adjuvant in tromboza venoasa superficiala, tromboflebita, flebita, sindrom prevaricos, sindrom postflebitic, ulcer de gamba,leziuni posttraumatice: hematoame, contuzii, luxatii, bursita, tenosinovita. Mod de utilizare: Se aplica la nivelul ariei cutanate afectate si in jurul acesteia, de 2-3 ori pe zi, si se maseaza usor. In caz de inflamatie a venelor, zona nu se maseaza, ci doar se aplica medicamentul intr-un strat subtire, pe suprafata afectata, apoi se acopera cu pansament ocluziv sau elastic. In caz de ulceratie varicoasa, se aplica pe marginea ulceratiei sub forma unui inel cu latimea de 4 cm. Acesta se aplica numai pe tegumente fara leziuni. Medicamentul nu se aplica pe rani deschise, incluzand ulcer varicos sangerand si zone suprainfectate. Compozitie/gram: Heparina sodica 500 UI; Alantoina 2.5 mg; Dexpantenol 2.5 mg. Forma de prezentare: tub 40g,

Acest produs Hepathrombin 500ui/g crema 40g din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de dus 100% vegan cu parfum de iasomie si lemn de santal Love, 600ml, Aromatics
Extract concentrat din muguri de mesteacan pufos, 15ml, PlantExtrakt
Tensiometru digital pentru incheietura mainii ORO-SM2 Comfort, 1 bucata, Oromed
BIODERMA SEBIUM GLOBAL CREMA 30ML
PARUSAN BRILIANT BROWN BALSAM 150ML
Chipsuri de cartofi fara gluten Bio, 40g, Probios
Periuta de dinti Swiss Clean Medium, 1 bucata, Trisa
Crema de fata anti-imperfectiuni ten gras cu tendinta acneica SPF 30 Effaclar Duo+, 40ml, La Roche-Posay
Glucosamine 1000 mg, Glucozamin, 90 tablete, GNC
chevron-right-circle