Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hexoraletten N x 20 comprimate

Prospect: Link ANM Forma de prezentare si compozitie: Pastile cu 5 mg clorhidrat de clohexidina si 1,5 mg benzocaina (fara zahar); ct. x 2 blist. x 10 pastile. Indicatii: Reducerea temporara a numarului de bacterii patogene din cavitatea oro-faringiana in cazul durerilor faringiene, stomatitelor si/sau gingivitelor. Doze si administrare: Adulti si adolescenti: un cpr. de supt de mai multe ori pe zi. Daca este necesar, se poate suge un comprimat la fiecare 1-2 ore, pana la maximum 8 cpr./zi. Copii (4-12 ani). Pana la 4 comprimate de supt pe zi. Varstnici. Nota pentru diabetici. Continutul in hidrocarbonati al unui cpr. de supt corespunde cu 0,1 unitati de paine. Contraindicatii Hipersensibilitate. in cazul plagilor si ulceratiilor din cavitatea oro-faringiana, in cazul diminuarii nivelului plasmatic al colinesterazei, la copii cu varsta sub 4 ani. Atentionari: Precautie sau sub supravegherea medicului in cazul eroziunilor si leziunilor descuamative ale mucoasei orale. Datorita metabolitului sau 4-aminobenzoat, benzocaina reduce efectele sulfonamidelor si aminosalicilatilor. Reactii adverse: Dupa o administrare indelungata poate aparea o afectare tranzitorie a senzatiei gustative si amorteala la nivelul limbii. Adm. pe termen lung a preparatelor cu clorhexidina poate duce la colorarea danturii, care poate fi totusi inlaturata prin tratament stomatologic; de asemenea, se poate produce colorarea reversibila a limbii. Benzocaina poate duce la reactii de hipersensibilitate si, in rare cazuri, chiar la soc anafilactic. In asociere cu administrare de preparate cu benzocaina poate aparea methemoglobinemie la copiii mici.

Acest produs Hexoraletten N x 20 comprimate din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SPINEDINAMIC 30 CAPSULE
Sampon pentru controlul sebumului, 350ml, KayPro
SOLARIS Cardamom macinat, 30g
Masca servetel anti-imperfectiuni si hidratare Skin Naturals Pure Active, 23g, Garnier
Lansinoh Pungi de stocare lapte matern, 25 pungi
Pasta de dinti GennaDent Argentum, 80ml, VivaNatura
Hepiflor Saccharomyces B., 10 capsule, Terapia
Gerovital H3 Derma+ Sun Lapte protectie solara SPF 50 150 ml
SECOM VITEX 100 CAPSULE
chevron-right-circle