Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Hirudoid 3mg/g 40g cremă

Hirudoid 3mg/g 40g cremă

Hirudoid 3mg/g cremă este un medicament care reduce umflăturile şi inflamaţiile. Hirudoid 3mg/g cremă este utilizat pentru tratamentul topic al - contuziilor (traumatismelor) însoţite sau nu de echimoze (hematoame) - flebitelor superficiale (inflamaţii ale venelor) atunci când nu este posibil tratamentul prin compresie. Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza uzuală este: Aplicaţi Hirudoid 3mg/g cremă pe zona afectată de 2-3 ori pe zi. În funcţie de suprafaţa zonei care trebuie tratată, în general este suficientă aplicare a 3-5 cm de cremă. Mod de administrare Pentru utilizare cutanată. Aplicaţi uniform Hirudoid 3mg/g cremă pe zona afectată şi masaţi uşor până la intrarea în piele. Utilizaţi Hirudoid 3mg/g cremă doar pe piele fără leziuni; evitaţi contactul cu ochii sau mucoasele. În cazul inflamaţiilor dureroase, Hirudoid 3mg/g cremă trebuie aplicat cu atenţie pe zona afectată şi în jurul acesteia şi apoi acoperit cu un bandaj. În astfel de cazuri, crema nu trebuie întinsă sau masată până intră în piele. Hirudoid 3mg/g cremă este potrivit şi pentru procedurile fizioterapeutice cum sunt fonoforeza şi iontoforeza. În timpul iontoforezei, Hirudoid 3mg/g cremă trebuie aplicat sub catod. Durata tratamentului Trebuie să utilizaţi Hirudoid 3mg/g cremă până când simptomele dispar. În cazul contuziilor, tratamentul durează în general până la 10 zile. În cazul flebitelor superficiale, tratamentul durează în general 2-3 săptămâni. Hirudoid 3mg/g cremă poate fi utilizat pe perioade îndelungate fără efecte secundare. Totuşi, trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră nu se îmbunătăţesc după 14 zile de tratament regulat sau dacă acestea reapar după încheierea tratamentului.

Acest produs Hirudoid 3mg/g 40g cremă din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr Soleil Sampon Antiparazitar x 200ml
AVENE STICK FOTOPROTECTIE PENTRU BUZE SPF50+ 3G
ELMIPLANT HYALURONIC 3D CREMA DE NOAPTE 50ML
Secom Vitamina D3 2,000 IU 30 capsule
Lotiune exfolianta 3 Step Clarifying Lotion 4, 400ml, Clinique
Spuma de curatare pentru ten Renewing Pore Remedy, 150ml, Dr. Jart+
Dr. Max Zinc Forte 25mg, 100 comprimate filmate
Baton proteic crocant cu brownie Deluxe, 64g, Born Winner
Fursec proteic cu aroma Cookies&Cream Slim, 60g, Born Winner
chevron-right-circle