Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Loperamid 2mg x 10...

Loperamid 2mg x 10 capsule Labormed

Prospect: Link ANM Compozitie Capsule operculante de culoare crem opac continand 2 mg clorhidrat de loperamid; flacon cu 6 capsule. Actiune terapeutica Antidiareic prin mecanism de tip opioid, cu efect electiv, intens, de lunga durata. Indicatii Diaree acuta nespecifica, diaree cronica, reducerea evacuarilor la bolnavi de ileostomie. Mod de administrare Adulti: in diareea acuta doza initiala este de 2 capsule (4 mg) apoi cate o capsula dupa fiecare scaun diareic. Doza zilnica este de maximum 5 capsule, in diareea cronica 2 capsule pe zi. Copii peste 5 ani: doza initiala este o capsula, urmata de o alta dupa fiecare evacuare. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 2-3 capsule pe zi, cel mult 5 zile. Contraindicatii Rectocolita hemoragica (puseuri acute), risc de colectazii. Reactii adverse In conditiile administrarii cronice produce rareori constipatie, greata, cefalee, ameteli, eruptii cutanate inclusiv urticarie; nu da dependenta.

Acest produs Loperamid 2mg x 10 capsule Labormed din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MEBRA ERITROACNOL GEL ANTIACNEIC 70G
Kit Weekend Getaway, 4 produse travel size, Purito
Masca tip wash-off cu extract de trandafir si acid hialuronic, 125g, Mary and May
Tinctura de Marul Lupului, 500ml, Faunus Plant
Granola cu mar si scortisoara fara gluten, 350g, Turtle
Solutie curatare lentile ochelari ZENOPTIC Spectacle Lens Cleaner 50 ml
Detergent de rufe pentru bebe Marsilia, 1000ml, Friendly Organic
OSTART ESSENTIAL D3 400000UI PICATURI ORALE 20ML
Hartmann Omnisilk plasture matase 5cm x 9,2m x1rola
chevron-right-circle