Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Tuse
  6. /
  7. Mucosolvan Junior 15mg/5ml x...

Mucosolvan Junior 15mg/5ml x 100ml sirop

Prospect: Link ANM Indicatii: Mucosolvan este un mucoregulator, avand un mecanism de actiune mai complex comparativ cu produsele mucolitice, expectorante si secretolitice. Mucosolvan are actiune polivalenta la nivelul arborelui traheo-bronsic : scade adezivitatea si vascozitatea mucusului, creste motilitatea cililor vibratili la nivelul epiteliului bronsic , creste volumul secretiilor seroase, creste clearance-ului mucociliar, stimuleaza sistemul surfactant, are efect antioxidant si antiinflamator. Mucosolvan faciliteaza pasajul antibioticelor prin bariera bronsic a, crescand astfel concentratia si durata de actiune a antibioticelor in lichidul bronsic si tesutul pulmonar . Mai mult decat un simptomatic, Mucosolvan actioneaza la nivel celular, avand ca teritorii tinta aparatul secretor bronsic , epiteliul bronsic si alveolele pulmonare. Absorbtia gastrointestinala si distributia din sange in tesuturi se fac rapid. Mucosolvan are o afinitate crescuta pentru tesutul pulmonar , atingand in tesutul pulmonar nivele mai ridicate decat in plasma. Efectul terapeutic se instaleaza dupa 30 minute de la administrarea orala si se mentine 8-12 ore. Prin actiunea sa complexa, Mucosolvan amelioreaza simptomatologia respiratorie, reduce numarul exacerbarilor, reduce degradarea functionala pulmonara. Contraindicatii: Nu se recomanda pacientilor cu hipersensibilitate la ambroxol sau alti componenti ai produsului. Practic, Mucosolvan nu are contraindicatii, fiind un produs bine tolerat, pentru toate varstele. Compozitie: Sirop cu 15 mg ambroxol clorhidrat/5 ml. Mod de administrare: Copii 6 - 12 ani: 5 ml (1 lingurita) de 2 - 3 ori pe zi; Copii 2 - 6 ani: 2,5 ml (1/2 lingurita) de 3 ori pe zi; Copii 1 - 2 ani: 2,5 ml (1/2 lingurita) de 2 ori pe zi. Dozele de mai sus sunt recomandate pentru tratamentul initial. Dupa 14 zile dozele pot fi reduse la jumatate. Se recomanda administrarea siropului in cursul meselor. Precautii: Mucosolvan administrat pe cale orala nu necesita precautii. Sarcina si alaptare: Deoarece nu exista informatii privind utilizarea Mucosolvan in sarcina, pana la 28 de saptamani, administrarea in primul trimestru de sarcina se va face numai la indicatia medicului. Exista experienta clinica bine documentata privind utilizarea Mucosolvan la femei cu sarcina in varsta de peste 28 de saptamani: s-a administrat Mucosolvan intravenos, in doze mai mari de 1 000 mg pe zi, la gravide cu risc de nastere prematura, pentru profilaxia sindromului de detresa respiratorie a nou-nascutului. Mucosolvan trece in laptele matern, dar nu s-a dovedit a avea efecte adverse asupra sugarului, la doze terapeutice. Administrarea concomitenta de Mucosolvan si antibiotice (amoxicilina, cefuroxim, eritromicina, doxiciclina) duce la cresterea concentratiei antibioticului in tesutul pulmonar. Nu se cunosc interactiuni nefavorabile cu alte medicamente. Reactii adverse: Mucosolvan este, in general, bine tolerat. Rar, pot aparea tulburari gastrointestinale sau reactii alergice.

Acest produs Mucosolvan Junior 15mg/5ml x 100ml sirop din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MORSA 110433 CIORAP TIP PANTALON COMPRESIE 20-30MMHG MARIME M
Sampon pentru par si radacini grase, 350 ml, Hairburst
Ser Contur Ochi 3% Cafeină
ZDROVIT CLINSIN HOT 10PLICURI
HARTMANN MOLICARE PREMIUM LADY PAD 4.5PICATURI 14BUC
Biberon cu gat larg si tetina anticolici, 3-6 luni, 260ml, Adora
Tantum Verde 0.15% copii, spray bucofaringian 30 ml
Calcidin 1200 mg, 20 plicuri, Zdrovit
Vitamina C lipozomala, 150ml, BioCare
chevron-right-circle