Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Nasic pentru copii spray nazal 10 ml

Prospect: Link ANM Mod de Prezentare si Compozitie Flacon cu 10 ml spray nazal. Clorhidrat de xilometazolina 0.05% si Dexpantenol 5%. Indicatii Nasic Copii este un spray nazal care contine substanţe active ce acţionează asupra mucoasei nazale pe care o decongestionează. Nările devin rapid permeabile şi pacientul poate respira normal. În acelaşi timp, secreţia nazală se normalizează. Efectul Nasic se instalează rapid, dar acţiunea persistă până la 12 ore. Contraindicatii Copii sub 2 ani. Mod de Administrare Copii intre 2 -6 ani : 1 puf de 2-3 ori pe zi.

Acest produs Nasic pentru copii spray nazal 10 ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fiola cu colagen, 2ml, AslaVital
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU679V 700Y
Tri Tone Light Blue 90 de purtari 2 lentile/cutie
Alcool Boricat, 4%, 20 g, Vitalia
Rame ochelari de vedere barbati Emporio Armani EA1137 3001
Suzeta din latex cu tetina simetrica 0 luni+ Colour Baby Blue, 1 bucata, Bibs
Jucarie din plus 17cm Porcusor Litle Farm, 1 bucata, Little Dutch
BERES ARTROFORCE FORTE + VITAMINA D3 60 COMPRIMATE FILMATE
Apivita Crema de corp Rose Pepper, 150ml
chevron-right-circle