Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Durere si inflamatie
  4. /
  5. Nurofen Express 200mg 20...

Nurofen Express 200mg 20 capsule moi

Prospect: Link ANM Mod de Prezentare Nurofen Express 200mg este indicat pentru adulti si copii cu greutatea mai mare de 20kg Indicatii Nurofen este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei. Contraindicatii Alergie la ibuprofen, acid salicilic si alte AINS, ulcer duodenal, insuficinta renala severa, insuf. hepatica severa, ultimele 3 luni de sarcina. Efecte Adverse Precautii in sarcina si alaptare.Nurofen este bine tolerat de majoritatea persoanelor, totusi pot sa apara urmatoarele reactii adverse: durere sau disconfort gastric, greata, eruptii cutanate, inrautatirea astmului bronsic, tulburari hepatice sau renale. Interactiuni Precautii la pacientii aflati sub tratament cu anticagulante orale sau antiagregant plachetare. Mod de Administrare Adulti si copii peste 12 ani: doza initiala recomandata 2 capsule moi o data si daca este necesar se mai pot administra 1-2 capsule moi la intervale de 4-6 ore. A nu se depasi doza de 6 capsule moi nurofen pe zi (1200 mg).

Acest produs Nurofen Express 200mg 20 capsule moi din categoria Durere si inflamatie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Guess GU2958 001
Vopsea de par nuanta 7C blond teracota, Color&Soin
Gel de dus natural Spring Garden, 475ml, Sabio
FARMEC CREMA DEPILATOARE NORMALA ORHIDEE 150ML
Boost Super Vegan bio guarana si sfecla rosie, 180g, Iswari
HOFIGAL ECHINACEA 40 CAPSULE
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen TL3666 C1
THERATUSS PRONATURAL SIROP TUSE FL *128 G
Nestle Resource Protein capsuni, 4 flacoane EasyBottle, 200ml
chevron-right-circle