Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Piascledine 300mg 15 capsule

Piascledine 300mg 15 capsule

Prospect: Link ANM Cutie cu un blister a 15 capsule. Indicatii: Este folosit in reumatologie (tratament adjuvant al durerilor artrozice) si in stomatologie (tratament adjuvant al paradontopatiilor). Contraindicatii Nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii si alaptarii. Compozitie: Contine extract uscat insaponificabil din ulei de avocado 100 mg si extract uscat insaponificabil din ulei de soia 200 mg. Mod de administrare: Se administreaza oral o capsula Piascledine pe zi in timpul mesei. Capsula se inghite cu multa apa.

Acest produs Piascledine 300mg 15 capsule din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tri Tone Light Grey 90 de purtari 2 lentile/cutie
Pilule Herbal V, 4 pilule
Crema hidratanta Hydrabio, 50ml, Bioderma
Gel-crema anti-prurit Medival, 50ml, Eva Intima
Set suzete bioplastic 0-6 luni Galben, 2 bucati, Dodie
Periuta de dinti Complete Protection Medium, Sensodyne
Rene Furterer Sampon Absolue Keratine, 200 ml
AVENE COUVRANCE COMPACT TEN NORMAL SI MIXT NATURAL 02
PAMPERS PREMIUM CARE 4 PANTS 9-15KG 22 BUCATI
chevron-right-circle