Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Procto-Glyvenol x 30g crema rectala

Prospect: Link ANM Cutie cu un tub de 30 g cu aplicator. Indicatii: Procto-Glyvenol determina diminuarea prompta a simptomelor hemoroizilor (durere, usturime, prurit, tensiune), care apar datorita inflamatiei secundare a regiunii anale. Activitatea terapeutica a Procto-Glyvenol la pacientii cu hemoroizi este atribuita capacitatii acestuia de a reduce permeabilitatea capilara si de a creste tonusul vascular. In plus, are efect antiinflamator local si actiune antagonista asupra unor substante endogene care au rol de mediatori ai inflamatiei si durerii. Lidocaina continuta de Procto-Glyvenol grabeste atenuarea simptomatologiei. Contraindicatii: Hipersensibilitate la unul din componentii Procto-Glyvenol. Compozitie: Un tub de 30 g crema rectala contine tribenozida 50 mg si clorhidrat de lidocaina 20 mg Mod de administrare : Pana la disparitia semnelor acute, aplicati local crema rectala dimineata si seara. Ulterior, se poate continua tratamentul printr-o singura aplicare zilnica. 30 g crema sunt suficiente pentru 20-30 de aplicatii.

Acest produs Procto-Glyvenol x 30g crema rectala din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MAVALA 091317 LAC TAHITI
SOLARIS Ulei odorizant de trandafir, 10ml
Detergent bio pentru rufe delicate si lana cu parfum de lavanda, 1000ml, Etamine
Sapun vegetal cu iasomie, 100g, Florinda
Ruj Zero Matte 08 Adorable, 37g, Rom&nd
Immunity cu extract de soc, 60 capsule, Centrum
Scutece pentru adulti tip chilot Active Plus Extra Large, 10 bucati, Seni
Rame ochelari de vedere dama Dolce&Gabbana DG3371 501
Omega 3-6-9 Softgels, 60 capsule, Solgar
chevron-right-circle