Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Bixtonim Xylo 0,5mg/ml x 10ml picaturi nazale

Prospect: Link ANM Indicatii: Decongestiv nazal cu durata lunga de actiune indicat in afectiunile respiratorii insotite de congestie nazala si rinoree la copii cu varsta intre 2 si 6 ani. Mod de administrare: Doza uzuala este de 1-2 picaturi de 1-2 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), in fiecare nara. Nu depasiti doza recomandata. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Daca dupa 5 zile de utilizare, starea copilului nu s-a imbunatatit sau s-a agravat, trebuie sa va prezentati la medic. Prezentare: Cutie cu un flacon a 10 ml solutie Concentratia: 1 ml solutie contine clorhidrat de xilometazolina 0,5 mg

Acest produs Bixtonim Xylo 0,5mg/ml x 10ml picaturi nazale din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Deodorant antiperspirant spray Vitamina C, 150ml, Elmilpant
Creion de ochi waterproof Vivid, 1.2g, Cupio
Imunorezistan Junior pentru raceala si gripa, 125ml, PlantExtrakt
Sampon pentru par blond Bed Head, 970ml, Tigi
Deodorant Roll-On bio control protectie 48h, 50ml, Byly
LABORMED 4LAX ADULTI MICROCLISME 6BUC
Primii Pasi Biberon PP decorat tigru, 150 ml JP1101
Apivita Men Gel-crema hidratant, 50ml
Rame ochelari de vedere copii Guess GU9232 005
chevron-right-circle