Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Febra si Durere
  6. /
  7. Biofarm Carmol Flu loţiune...

Biofarm Carmol Flu loţiune pentru corp 100ml

Indicatii: Activeaza circulatia locala a sangelui, deoarece, in timpul aplicarii locale, are o actiune rubefianta, decongestionand tesuturile subiacente locului aplicarii. Uleiul de cimbru are un efect tonic local, iar mentolul produce dilatarea vaselor de sange superficiale ceea ce determina, initial, o senzatie de raceala pe piele, urmata de o incalzire. Mod de administrare: Lotiune pentru frectie. Nu se va utiliza la copii sub 3 ani. Se poate aplica zilnic (o aplicare/zi). Durata maxima recomandata pentru utilizarea neintrerupta: 21 zile consecutive. Prezentare: Cutie cu un flacon a 100 ml lotiune Concentratia: Alcool denaturat, Apa, Mentol, Terpineol, Cinnamal, Ulei de cimbru (Satureia Hortensis Oil)

Acest produs Biofarm Carmol Flu loţiune pentru corp 100ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema tip unguent de musetel, 30ml, Sabio
Secom B-Complex 100mg x 50 capsule
Ceai verde cu boabe de cacao, 30g, Casa Kakau
Naturalis Bronhosuport sirop ameliorare tuse, 100 ml
Serum pentru fata cu Acid Hialuronic Hydrate, 30ml, Ahava
WALMARK COENZIMA Q10 + CARNITINA 30 CAPSULE
Ser pentru fata Iluminating Bright Boost, 30ml, Neutrogena
Molekin Imuno, 20 comprimate efervescente, Zdrovit
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9097S 711280
chevron-right-circle