Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Decongestionante Nazale
  6. /
  7. Bixtonim Xylo 1mg/ml picaturi...

Bixtonim Xylo 1mg/ml picaturi nazale 10ml

Prospect: Link ANM Indicatii: Decongestiv nazal cu durata lunga de actiune indicat in afectiunile respiratorii insotite de congestie nazala si rinoree la copii cu varsta de peste 6 ani si la adulti. Mod de administrare: Doza uzuala este de 2-3 picaturi de 2-3 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), in fiecare nara. Nu depasiti doza recomandata. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Daca dupa 5 zile de utilizare, starea pacientului nu s-a imbunatatit sau s-a agravat, trebuie sa va prezentati la medic. Prezentare: Cutie cu un flacon a 10 ml solutie Concentratia: 1 ml solutie contine clorhidrat de xilometazolina 1 mg

Acest produs Bixtonim Xylo 1mg/ml picaturi nazale 10ml din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de par reparatoare, 500ml, La Maison Espagnole
Rame ochelari de vedere copii Polarizen Clip-on CD19977 C10
Protectie anti-lactatie U1051-PAD, 48 bucati, U-Grow
Crema antiacneica matifianta, 50ml, Sebamed
Guler cervical din spuma Orthomed - L
Set GH3 Classic Emulsie demachianta 2 in 1 200ml + Crema lift hidratanta 50ml, Gerovital
Ampoule cu acid hialuronic, 20ml, The Potions
Gustare de mere cu capsuni si afine +6 luni Bio, 100g, Organix
Crema de corp cu zmeura si crema de zahar ars, 200ml, Fluff
chevron-right-circle