Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Bioland Calciu + Magneziu...

Bioland Calciu + Magneziu + Zinc 30 comprimate Biofarm

Indicatii: Combinatia optima de 3 minerale esentiale pentru sanatatea ta. Formula participa la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si vizual, contribuie la un metabolism energetic adecvat si sustine coagularea normala a sangelui. Mod de administrare: Adulti si copii peste 9 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi. Prezentare: Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate Concentratia: Carbonat de calciu (echivalent la 334 mg calciu), hidroxid de magneziu (echivalent la 134 mg magneziu), gluconat de zinc (echivalent la 5 mg zinc)

Acest produs Bioland Calciu + Magneziu + Zinc 30 comprimate Biofarm din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune universala de curatare, 500ml, Noreva
Puzzle 4 in 1 din carton FSC Little Farm, 1 bucata, Little Dutch
GNC GLUTATHIONE 500MG X 60 CAPSULE
Jeleuri cu iaurt si fructe Bio, 100g, BioBon
Balsam cu extract de galbenele, 150 ml, Transvital
Mix salata cu stafide si merisor, 50g, Sunset Nuts
Formula lichida de fier si vitamine Floradix, 500ml, Salus
Set Men's Wash Bag, IDC Institute
Budinca de vanilie fara gluten, 100g, Niavis
chevron-right-circle