Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Diflex 50mg/g gel x 100 g

Prospect: : Link ANM Compozitie: 1 gram gel contine diclofenac sodic 50 mg. Contine si levomentol, hidroxietilceluloza, propilenglicol, alcool etilic 96%, dietilenglicol monoetileter, polisorbat 80, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata. Indicatii: Este indicat in: - afectiuni inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor; - edeme postoperatorii si posttraumatice. Mod de administrare: Medicamentul se administreaza numai la adulti. Se administreaza extern, in strat subtire, in 2-3 prize pe zi, la nivelul zonei afectate. Pentru a realiza absorbtia cutanata a gelului, se efectueaza un masaj usor si prelungit la nivelul zonei dureroase si/sau inflamate. Contraindicatii: - hipersensibilitate la diclofenac, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre excipientii produsului; - leziuni cutanate, cum sunt: eczeme, leziuni infectate, arsuri, plagi; - trimestrul III de sarcina.

Acest produs Diflex 50mg/g gel x 100 g din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Deodorant Antiperspirant Fresh 40 Ml Gerovital H3
Pasta de dinti protectie anticarie, 75ml, Lacalut
Nestlé NAN® OPTIPRO® 1 HMO®, de la nastere, 800g
Ulei de masaj Testosterol, 100 ml, Steaua Divina
Suzete cu design ortodontic din silicon, Luna si stelele, 6m+, 2 bucati, Mamajoo
Vopsea de par Color 8-1 Blond Mediu Rece, 143ml, Gliss
Plasturi hidrocoloidali cu acid salicilic si arbore de ceai Anti-Acnee, 75 bucati, Look At Me
Batoane caramel, 372g, Gerlinea
ZIAJA Sun Gel calmant dupa plaja, 200ml
chevron-right-circle