Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Alinan Vitamina D3 picături...

Alinan Vitamina D3 picături pentru copii 10 ml

Compozitie: caprilic/capric trigliceride, tocoferol acetat, colecalciferol. Indicatii: caprilic/capric trigliceride, tocoferol acetat, colecalciferol. Mod de administrare: Se administreaza cate 1 picatura zilnic incepand cu prima saptamana de viata pana la varsta de 1 an. In al doilea si al treilea an de viata se recomanda administrarea a 1-2 picaturi pe zi mai ales in sezonul rece (din luna septembrie pana in luna aprilie inclusiv). Picaturile se administreaza direct in gura bebelusului, cu ajutorul flaconului picurator. Pentru a preveni pierderea prin voma a dozei administrate, o situatie frecvent intalnita la bebelusi dupa masa, se recomanda administrarea picaturilor in prima parte a zilei, intre mese. Poate fi administrat pana la varsta de 10-12 ani: 1 picatura pe zi. Se administreaza la recomandarea medicului pediatru sau medicului de familie. Contraindicatii: Nu se recomanda in cazul hipersensibilitatii la ingrediente. Nu se recomanda in hipercalcemie, hipercalciurie, calculi renali prezenti sau antecedenti sau in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

Acest produs Alinan Vitamina D3 picături pentru copii 10 ml din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Acid Alpha Lipoic 250mg, 60 capsule, Zenyth
Dare Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
Sampon impotriva incaruntirii si caderii parului Ageless Clinic Shampoo Plus, 370 ml, Rut Hair
L'Erbolario Spumant de baie Papavero, 250ml
Vitreoxigen x 20 cpr eff.
Sun Wavve Bonium Maxx 30 comprimate
Chips Cassava Yuca, 70g, Turbana
Hidrolat facial hranitor Power of Plants Mango, 100ml, Lirene
Beauty Help chocolate, 300g, Zenyth
chevron-right-circle