Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Passiflora, 40 comprimate, Hofigal

Passiflora, 40 comprimate, Hofigal

Compoziție: un comprimat conţine 500,00 mg pulbere de Passiflora (Passiflora herba), 200,00 mg pulbere din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus tuber), 180,00 mg extract de Passiflora pe suport de topinambur şi excipienţi (hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă K30, aerosil,stearat de magneziu) până la 1000,00 mg. Despre produs: Are acțiune sedativă, anxiolitică, hipnotică, antispastică, diaforetică, vasodilatatoare, hipotensivă moderată. Asigură aportul de substanţe bioactive cu efecte benefice în stările de insomnie cu dificultatea inducerii stării de somn, în stări de iritabilitate, eretism cardiac (palpitaţii, extrasistole, tahicardie, senzaţie de anxietate), nevralgii, sindrom de vezică urinară iritabilă (senzaţii frecvente de micţiune imperioasă), stări de tensiune psihică şi iritabilitate în sindromul premenstrual; iritabilitate, depresie şi insomnie în menopauză, dureri lombare. Passiflora poate să înlocuiască medicamentele clasice cu acţiune hipnotică (prin diminuarea progresivă a dozelor). Mod de administrare: Adulţi: 2 comprimate de 2 ori pe zi, în timpul meselor principale; în insomnie 2 comprimate cu o jumătate de oră înainte de culcare; Copii peste 12 ani şi adolescenţi: 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul meselor (numai la recomandarea medicului). Nu sunt restricţii privind durata de administrare, deoarece nu se semnalează apariţia dependenţei. Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 4 blistere (10 comprimate / blister).

Acest produs Passiflora, 40 comprimate, Hofigal din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de menta Bio Piramida, 15 plicuri x 2g, Vedda
Crema antirid si lifting de zi pentru ten 50+ Bio Collagen Alga Kombu, 50ml, Yoskine
HOFIGAL VALERIANA 40 CAPSULE
Ciocolata bio cu lapte si caramel sarat, 40g, Gepa
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 364
Gel de dus pentru corp si par Men 2 in 1 Red Cedarwood, 400ml, Fa
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50052 020
Lotiune pentru hiperpigmentare, 30ml, Bye Bye Blemish
Ser concentrat cu efect de reumplere Hyaluron Activ B3, 30 ml, Avene
chevron-right-circle