Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Diabet
  4. /
  5. Hof Neuromion x 60...

Hof Neuromion x 60 comprimate

Compoziție: un comprimat conţine pulberi din 100 mg tărâţe de grâu (Triticum aestivum paleae), 100 mg palee de orez (Oryza sativa paleae), 100 mg pericarp de ardei (Capsici fructus pericarpium), 100 mg pericarp de seminţe de floarea soarelui (Helianthi semen pericarpium), 60 mg fructe de măceş (Cynosbati fructus) şi excipienţi (maltodextrină, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, talc, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, hidroxipropilmetilceluloză) până la 650 mg. Despre produs: HOF NEUROMION este un produs natural cu conţinut bogat în mioinozitol, acizi graşi polinesaturaţi, calciu, fosfor, magneziu, substanţe antioxidante, flavonoizi, vitamine şi oligoelemente - componente bioactive necesare stimulării metabolismului neuronal şi refacerii structurilor nervoase. Acţionează la nivel neuronal asupra principalelor căi dismetabolice care operează în cazul nivelului crescut de glucoză din sânge. Asigură asocierea dintre echilibrarea metabolismului glucidic şi stimularea metabolismului neuronal, realizându-se condiţii optime pentru obţinerea de efecte benefice în recuperările neuromotorii. Prezenţa componentelor neurotrope determină efecte neurofiziologice favorabile în modificările senzitive la nivelul extremităţilor. Susţine stabilizarea activităţii nervoase, în general şi a sistemului nervos periferic, în special. Contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge. Influenţează pozitiv nivelul lipidelor din sânge. Manifestă o puternică acţiune antioxidantă. Ajută la ameliorarea circulaţiei sanguine periferice deficitare. Mod de administrare: Adulţi: câte 1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi (dependent de nivelul glicemiei), timp de 2 luni, după mese; doza de întreţinere este de câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mese. Copii între 5 - 10 ani: câte 1 comprimat pe zi, după masa principală. Copiii peste 10 ani: câte 1 comprimat de 2 ori, după mese. Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 60 comprimate (6 blistere, 10 comprimate/blister).

Acest produs Hof Neuromion x 60 comprimate din categoria Diabet se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cafea premium boabe Cumbre, 454g, Juan Valdez
Aleza patura dubla 160x200 cm
Toner de fata echilibrant Little Herbal Company, 200ml, Dr.Konopka’s
Chipsuri din hrisca, quinoa si amarant fara gluten Bio, 80g, Fiorentini
Ser 5% niacinamide, peptide si D-panthenol, 30ml, Puca
Asepta Akileine spray-pudra pentru picioare 150 ml
Guarana + Mate, 30 capsule, Parapharm
Lapte demachiant micelar Manuka Bio, 200ml, Gerocossen
Ceai Golden Chamomile, 20g, Bitaco
chevron-right-circle