Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Spirulina 500 mg 40...

Spirulina 500 mg 40 capsule Hofigal

Compoziție: 500,00 mg biomasă spirulină (Spirulina platensis) şi excipienţi (lactoză, stearat de magneziu, talc) până la 535,00 mg. Recomandări: - reglarea și echilibrarea principalelor funcții metabolice și imunologice ale organismlui; - normalizarea schimburilor de substanțe la nivel celular și restabilirea legăturilor intercelulare; - stimularea producției de corticosteroizi, insulină, hormoni tiroidieni, adrenalină, noradrenalină; - profilaxia infecțiilor microbiene și virale și a bolilor maligne; - asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar suplimentării regimului dietetic în hepatite cronice, ciroză hepatică (pentru realizarea unei diete cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ pentru eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric şi duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială; insuficienţă corticosuprarenală; distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut; - îmbunătăţirea performanţelor sportive; - compensarea carenţelor de calciu şi magneziu; - retinopatii, glaucom, cataractă; - combaterea procesului de îmbătrânire precoce Mod de administrare: Adulţi: 1,5 – 3,0 g repartizate în 3 prize pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale. Pentru întreţinere: 2,0 – 3,0 g repartizate în 2 - 3 prize pe zi. Copii peste 12 ani: 1,0 - 1,5 g (2 - 3 capsule de 500,00 mg). Sportivi: 3,0 – 5,0 g pe zi repartizate în 2 - 3 prize, cu 30 minute înainte de mese; în concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge până la 10,0 g pe zi cu recomandarea medicului. Este indicat ca ultima priză să fie luată înainte de ora 18,00. Se poate administra în cure prelungite de 90 - 180 zile, cu o pauză de 10 zile şi în paralel cu tratamentele convenţionale. Forma de prezentare: cutie pliantă cu 4 blistere a 10 capsule de 500,00 mg spirulină / blister.

Acest produs Spirulina 500 mg 40 capsule Hofigal din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Republica BIO Sanatele Bio Ciocolata neagra si portocala fara gluten, 28g
Apivita Express Beauty Masca faciala exfolianta din extract de caisa, 2x8ml
Dr. Max Tensiometru de brat, 1 bucata
Ceai de tei cu lamaie, 20 plicui, Vedda
Ecodenta Pasta de dinti naturala cu catina pentru protectia cavitatii orale, 75ml
Frezyderm Crema Anti-rid de zi (45+) 50 ml
Chlorella pulbere bio, 200g, Dragon Superfoods
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU719 700Y
Vitamina B6 Lichida 30 ml Marnys
chevron-right-circle