Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Digestie
  4. /
  5. Ficat si Bila
  6. /
  7. Redigest 50 capsule Hofigal

Redigest 50 capsule Hofigal

Compoziție: 1 capsulă conține 180 mg pulbere din fruct de armurariu (Cardui fructus), 280 mg pulbere din cuticulă de pipotă de pui și excipienți (amidon, talc, aerosil, stearat de magneziu) până la 570 mg. Recomandări: pentru menținerea funcțiilor fiziologice ale aparatului digestiv; pentru ameliorarea simptomatologiei unor afecțiuni precum hepatite cronice, ulcer gastric și duodenal, gastrite, duodenite, colopatii cronice și funcționale, dismicrobism intestinal, pancreatite, dischinezii biliare, litiaze biliare și renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare; are efecte pozitive în distrofii, casexii, rectocolita ulcerohemoragica, parazitoze intestinale, urticarii recurente, intoxicații medicamentoase. Este recomandat și persoanelor imobilizate timp îndelungat, pentru reglarea tranzitului intestinal. Mod de administrare: Tineri peste 12 ani si adulti: câte 2 capsule de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înaintea meselor. Doza de întreținere: câte 2 capsule de 2 ori pe zi, înaintea meselor de prânz și seară. Pentru afecțiunile cronice tratamentul se face în cure de câte 3 saptamâni cu pauze de 3 - 5 până la 10 zile. Se recomandă cel puțin 2 cure consecutive urmate de o cură de întreținere. Copii 4 - 12 ani: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înaintea meselor. Forma de prezentare: cutie pliantă conținând 50 capsule, (5 blistere, 10 capsule/blister).

Acest produs Redigest 50 capsule Hofigal din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Yogi Tea Ceai din plante Alcaline, 17 plicuri
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1408 C1
Biscuiti Savoy Petit, 500g, Campiello
Omega 3 Gold 1000mg, 60 capsule, Olimp Labs
Balsam Oily, 200ml, Seboradin
Ceai anti-adipos cu ginseng 30 plicuri
Mist cu efect de netezire Styling, 150ml, BeBio
Ceai de turita mare, 50g, Plafar
Lansinoh Balsam organic pentru mameloane, 60ml
chevron-right-circle